Laptop matrica képek épületekről

A laptop matrica egyedivé teszi a géped!
A laptop matrica egyedivé teszi a géped!

Nemcsak a falakat szoktuk kidíszíteni, hanem szinte minden tárgyat a lakásban. Vannak olyan emberek, akik mindenféle mágneses érdekességgel ragasztja tele a hűtőszekrényt vagy bútort. Ezeket legtöbbször szuvenírként hozzák a látogatott helyről.

A laptop matrica szintén lehet ilyen ajándék, hiszen a legtöbb ember nem szereti ha valami üresen van. A laptopot, tévét, telefont teleragasztják kicsinységekkel, amelyek a kedvenc karakterük lehet vagy egy szép kép.

Az ilyen címkék feldobják az amúgy komor szerkezeteket. Sok ember laptopján lehet észrevenni, hogy milyen együtteseket szeret vagy milyen eseményeken vett már részt. A matricák nemcsak a laptopra ragaszthatóak, hiszen a gyermekek mindent teleragasztanak.

Úgy gondolják, hogy minden úgy szép, ha mindenféle címkével tele van ragasztva. Speciális laptop matrica kapható a Dekorbox oldalán. Teljes képet ábrázoló vagy kisebb minták rendelhetőek. Absztrakt, fanasy, természeti és állatos képek egyaránt megvásárolhatóak. Dobja fel a laptopját Ön is!