Miért olyan jók az iPad tokok?

ipad tok
ipad tok
Az iPad tokok világa igen széles. A legegyszerűbb szilikontokoktól a minőségi bőrtokokig szinte mindent megtalálhatunk már a különböző iPad szériákhoz az Apple hivatalos értékesítési oldalain. Az iPad tokok már-már kötelező kiegészítővé váltak a felhasználók számára, hiszen a sokszor táskákban hordozott iPad-ek kijelzője közel sem elég strapabíró ahhoz, hogy a különböző ütődéseket, tárgyakkal való dörzsölődést elviseljék hosszú távon. Egy minőségi iPad tok a tökéletes választás arra, hogy megóvjuk tabletünket az esztétikai hibák elburjánzásától, ráadásul nem is kell manapság sokat fizetni, ha nem a legprémiumabb iPad tokot keressük.
Olvasd tovább „Miért olyan jók az iPad tokok?”

Döntsük el, hogy mi díszítse az iphone 4 tokot!

Divatos iphone 4 tok
Divatos iphone 4 tok

Manapság mindenki számára eléggé fontos, hogy bármikor és bárhol elérhetővé váljon, aminek a legegyszerűbb megoldása, ha van egy megfelelő telefonja. Minden telefonnak megvan a megfelelő méretű tartója, ami óvja a hírtelen hatásoktól. Ilyen az iphone 4 tok is, amelyik nemcsak kellő védelmet nyújt, de még jól is néz ki.

Ez a készülék a 2011-es évben látta meg a napvilágot és kapott nagyobb nyilvánosságot. Az Apple akkori újítása, külsőleg kevésbé, de belsőleg annál inkább megváltozott és új világot teremtett a telefonálás terén. Ez volt az egyik olyan telefon, amelyik már két darab kamerával rendelkezett, amelyeknek a felbontása elérte az 5 Megapixelt. Olvasd tovább „Döntsük el, hogy mi díszítse az iphone 4 tokot!”