Laptop tisztítás külsőleg és belsőleg

laptop tisztítás
laptop tisztítás

Talán nem lep meg senkit, ha szóba kerül a laptop karbantartása, amelyet otthon is kényelmesen el tud mindenki végezni, ha azt szeretné, hogy készüléke meghálálja a törődést és a gondoskodást. Külsőleg és belsőleg fontos a laptop tisztítás, hiszen csak így lehetünk abban biztosak, hogy jó munkát végeztünk. A belső takarítás azért fontos, mert így elkerülhető a készülék gyorsabb felmelegedése, amely a későbbiekben sok problémától óvja meg a tulajdonosát. A ventilátorok és a hűtőnyílások tisztán tartása kifejezetten fontos.
Olvasd tovább „Laptop tisztítás külsőleg és belsőleg”

Laptop matrica képek épületekről

A laptop matrica egyedivé teszi a géped!
A laptop matrica egyedivé teszi a géped!

Nemcsak a falakat szoktuk kidíszíteni, hanem szinte minden tárgyat a lakásban. Vannak olyan emberek, akik mindenféle mágneses érdekességgel ragasztja tele a hűtőszekrényt vagy bútort. Ezeket legtöbbször szuvenírként hozzák a látogatott helyről.

A laptop matrica szintén lehet ilyen ajándék, hiszen a legtöbb ember nem szereti ha valami üresen van. A laptopot, tévét, telefont teleragasztják kicsinységekkel, amelyek a kedvenc karakterük lehet vagy egy szép kép. Olvasd tovább „Laptop matrica képek épületekről”

A laptop az egyik leghasznosabb eszköz

Laptop, mely hordozható.
Laptop, mely hordozható.

A számítógépek hatalmas változásokon mentek keresztül az évek során. Tekintsünk vissza a 20 század éveire. A számítógépek akkorák voltak, mint a legnagyobb szekrény az átlagos háztartásban és a töredékére sem voltak képesek annak, amit a mai számítógépek tudnak. Az a hatalmas mértékű feldolgozó képesség és sebesség akkoriban a legvadabb álmok között sem szerepel. És ezek természetesen csak az ’’asztali” számítógépek voltak.

A laptop szóba sem jött. Az asztali gépek mérete az évek során nagymértékben csökkent. Kb 15 évvel ezelőttre már elnyerték a mai méretüket. A laptopok viszonylag újnak számítanak, mivel nem volt egyszerű feladat mindent még tovább csökkenteni méretben és egy kisebb lapka méretébe belezsúfolni. Olvasd tovább „A laptop az egyik leghasznosabb eszköz”

Miért jók a Samsung laptopok, notebookok?

Samsung a Macbook mellett
Samsung a Macbook mellett

Manapság már tisztán látható az informatika világában, hogy a hagyományos számítógépeket a notebookok egyszerűen kiszorítják a piacról. Természetesen kivételek akadnak, ugyanis néhány területen nélkülözhetetlenek az asztali számítógépek, az azonban kétségtelen, hogy ezekkel a gépekkel már csak kevesen foglalkoznak. A laptopok, notebookok tehát egyre populárisabbak, s ez nincs másképp a Samsung notebookjaival sem. Ezek a készülékek már mindent tudnak, amit egy mai modern laptopnak tudnia kell, s kétségtelenül kielégítik a felhasználók igényeit. Olvasd tovább „Miért jók a Samsung laptopok, notebookok?”

Nyerj „Žagar Ultrabookot”!

Nyerj Zagar Ultrabook-ot!
Nyerj Zagar Ultrabook-ot!

A Žagar magyar banda egy új lemezzel örvendezteti meg rajongóit április elején, a Light Leaks-hez kapcsolódó Facebook alkalmazással CD-t, koncertjegyet, vagy akár „Žagar Ultrabookot” is nyerni lehet.  a külföldön is egyre népszerű együttes talán sokat váratta rajongóit a lemezzel, de végre egy komoly munkát tarthatunk a kezünkben. A frontember elmondása szerint komoly hangsúlyt fektettek a szerzeményekben a tartalomra, a mondanivalóra, amelyekkel hatni szeretnének az emberekre. Olvasd tovább „Nyerj „Žagar Ultrabookot”!”

A laptop története

Izgalmas sztori a laptop története
Izgalmas sztori a laptop története

A számítógép története nem vezethető több száz évre vissza, mert csak a XX. században találkozhattunk az első, kezdetleges próbálkozásokkal is. Az üzleti számítógépeket az 1950- es években vezették be, azonban az első hordozható számítógép csak az 1981-es évben látott napvilágot. Az első időkben hatalmas összegekbe kerültek ezek a „szerkezetek”, hiszen az IBM első laptopja, a PC Convertible 3500 dollárba került és hatalmas méretekkel rendelkezett, varrógéphez hasonló mérete nem tette egyszerűvé a használatát. A Compass volt az első laptop, amely már az ember ölében is működhetett és itt már kihasználták a fedélzeti akkumulátor teljesítményét. Az elsődleges versenytársa az IBM-nek az 1980-as években az Apple Computer volt, de ekkor még a laptop népszerűsége nem volt nagy, sokkal lassabban működtek, mint az asztali számítógépek és külső meghajtókat, modemeket kellett csatlakoztatni a megfelelő használatért. Olvasd tovább „A laptop története”

Számítógép és internet, a világ mozgatói

A laptop, mely nélkülözhetetlen eszközünk lett!
A laptop ma már nélkülözhetetlen!

Az utóbbi évtizedben hihetetlen sokat változott a világ, a számítógép és internet a mindennapok részévé váltak és tulajdonképpen mindent ezek segítségével irányítanak. Ezért nagyon fontos tudni, hogy hol találjuk a megfelelő laptop szervizeket, a megfelelő segítséget probléma esetén. Egy laptop kiválasztása és megvásárlása sem egyszerű, mert nagyon fontos, hogy a legjobb minőség mellett döntsünk, természetesen a csillagászati árakat is szeretnénk ezzel egy időben elkerülni. Ez a világ sem fenékig tejfel, mert a legváratlanabb pillanatokban történhetnek előre nem látott problémák, amelyek a munkánkban is hátráltathatnak. A laptop meghibásodása azonban nem jelenti azt, hogy teljesen használhatatlanná is vált, mert egy megfelelő szakember orvosolni tudja a legtöbb esetben a problémát. Nagyon sok lapot szerviz közül választhatunk, de ehhez tudnunk kell, hogy hol is találjuk őket. Olvasd tovább „Számítógép és internet, a világ mozgatói”