Remek kártyafüggetlen mobil az Apple cégtől

kártyafüggetlen mobil
kártyafüggetlen mobil

Az Apple alapjaiban változtatja meg az okostelefonok használatát. A készülékei kényelmesen használhatók, megannyi funkcióval vannak ellátva, a legjobbak között tartják számon a vásárlók világszerte. A páratlan formatervezésű kártyafüggetlen mobil a csúcskategóriába tartozik, de ez nem jelenti azt, hogy megfizethetetlen. A Mobil Corner webáruházban most kedvező feltételekkel, tartozékokkal, gyártói garanciával együtt kapható iPhone. Olvasd tovább „Remek kártyafüggetlen mobil az Apple cégtől”

5 tipp, hogy megóvd iPhone-od kijelzőjét a sérülésektől!

iPhone okostelefonok

Köztudott, hogy az iPhone okostelefonok egyik gyengepontja a kijelző. Habár az iPhone 7 ebből a szempontból már sokat fejlődött a korábbi generációkhoz mérten, ellenben egy véletlen balesetből kifolyólag így is bármikor kiejthetjük a kezünkből, vagy erősebben nekinyomhatjuk valaminek, ami a képernyő megkarcolásával vagy teljes berepedésével jár. Ez a legtöbb esetben cserét von maga után abban az esetben, ha szeretnénk újra egy használható és jól működő telefont magunknak.

Akinek életében már legalább egyszer érte sérülés iPhone készülékének kijelzőjét, az ha másért nem is, legalább a drága javítási költségek miatt garantáltan emlékszik rá. Ők azonban azok is, akik jól tudják, hogy a képernyővédelem milyen fontos dolog egy okostelefon kapcsán, így ha te is átélted már egyszer a kijelző-törés, valamint az ebből fakadó javítás viszontagságait, akkor te sem nyugszol addig, amíg meg nem találod a megfelelő védelmet készüléked számára.

Sajnos el kell keserítenünk: tökéletes védelem nincs, ellenben van több olyan hatékony megoldás is, amelyekkel szeretett készüléked nagyobb eséllyel él túl egy zuhanást vagy egy olyan balesetet, ami normális esetben például a kijelző betörésével járt volna. Hogy melyek ezek a módszerek? Az iSamurai iPhone szerviz összeszedte a legfontosabbakat.

1. Fólia

Habár sokan nem igazán tartják hatékonynak, azonban a megfelelően felhelyezett kijelző-védő fóliák igencsak hatásosak lehetnek abban az esetben, amikor hatékony képernyővédelemről beszélünk. A közhiedelemmel ellentétben az ilyen extra bevonatok ma már nemcsak a kisebb, hanem a nagyobb karcolásoktól is képesek megóvni telefonunkat, hovatovább a nagyobb erőhatásokkal szemben is jobb rugalmasságot garantálnak az érzékeny kijelzőnek. Sőt mi több, ha szakszerűen lett feltéve a fólia, akkor észre sem lehet venni, hogy ott van a képernyőn egy extra bevonat! Olvasd tovább „5 tipp, hogy megóvd iPhone-od kijelzőjét a sérülésektől!”

Az iPhone tok sajátos védelme

Minőségi iphone tok
Minőségi iPhone tok

Ahogy a világ napról napra fejlődik, vele egy időben a technika is. Évtizedekkel ezelőtt, nem is gondolta volna az ember, hogy több féle, alakú és márkájú telefon közül választhatja ki a számára legmegfelelőbbet. Manapság az egyik legmodernebb telefonkészülék közé tartozik az iPhone. Lapos, kevés helyet foglal, így egy remek választás bárki számára. Ahhoz, hogy ezt a készüléket minél több ideig lehessen használni, szüksége van arra, hogy óvva legyen és ezt az elvárást az iPhone tok – https://www.phonebox.hu/magazin/iphone-6-trukkok-2 – teljesíti.

Olvasd tovább „Az iPhone tok sajátos védelme”