Miért jó a garázskapu távirányítók használata?

garázskapu távirányító
Garázskapu távirányító

A reggeli kocsikiállós és a délutáni/esti kocsibeállós rutinnal rengeteg idő mehet el minden nap. Heti, havi szinten órákat spórolhatunk azzal, ha van egy jól működő távirányítós garázskapunk, mely már messziről is fogja a jelet, így időben jelezhetünk, hogy be akarunk menni, nem kell a ház előtt várni a kocsival, sőt, még ki sem kell az autóból szállni.

A modern garázskapu távirányítók praktikussá és kényelmessé teszik a kertbe való és a kertből történő kiállást, hiszen egy gombnyomásra nyílik az ajtó, nekünk pedig csak be kell gurulni a kocsival. Idegtépő lehet egy idő után folyton kiszállni az autóból, kinyitni a kaput, beállni a kocsival, kiszállni megint az autóból és becsukni a kaput. Sokkal jobb megoldás, ha egy motoros kaput szerelünk fel, mely egy távirányító segítségével működtethető. Legyen szó garázskapuról vagy bejárati ajtóról, minden megoldható manapság távirányított vezérlés segítségével. A modern garázskapu távirányító típusok használata rendkívül biztonságos. Olvasd tovább „Miért jó a garázskapu távirányítók használata?”

Miért praktikusak a kapunyitó távirányító eszközök?

kapunyitó távirányító
Kapunyitó távirányító

Rengeteg kertes házban vannak még régi kocsibeállók és kerti kapuk, melyeket mindig kézzel kell kinyitni és bezárni. Reggelente és munkából hazafele ezek igen sok időt vehetnek el szabadidőnkből, hiszen folyton ki kell szállni a kocsiból, hogy a kaput becsukjuk és kinyissuk. A kapunyitó távirányító azért jött létre, hogy az ilyen problémákat megoldja, és egyszerűen a kocsiból tudjuk egy gombnyomás segítségével kinyitni a kerti kaput.

Sokkal praktikusabb, mint kiszállni a kocsiból, kinyitni a kaput, visszaszállni a kocsiba, beállni a kertbe, kiszállni a kocsiból, becsukni a kaput, majd bemenni a házba! A modern kapunyitó távirányító egy kifejezetten kifinomult eszköz, mely úgy van behangolva, hogy csak a mi kapunkat tudja kinyitni, és csak a mi távirányítónk tudja a kapunkat kinyitni. Olvasd tovább „Miért praktikusak a kapunyitó távirányító eszközök?”

Miért jók manapság a kapu távirányítók?

Távirányító kapukhoz

Ha kertes házban élünk és minden nap ki-be kell állni akár többször is a kertbe, akkor rendkívül sok időt emészthet fel az, hogy mindig kiszállunk a kocsiból, kinyitjuk a kaput, kiállunk a kocsival, majd visszacsukjuk a kaput.

A kapu távirányítók nagy előnye, hogy egy gomb megnyomásával már nyílik is a kapu, mi pedig ki is állhatunk pont időben, majd egy gomb megnyomásával a kapu csukódik is, így nem kell a kocsiból kiszállnunk, mehetünk is dolgunkra. Ez napi szinten sok értékes percet spórolhat meg, amit fontos dolgokkal vagy szeretteinkkel tölthetünk. A modern kapu távirányítók már rendkívül jól vannak kódolva és használatuk nagymértékben biztonságos, praktikus. Minden távirányítót a kódolás teszi egyedivé, hiszen ez biztosítja azt, hogy más ne tudja kapunkat vagy garázsunkat kinyitni.

Olvasd tovább „Miért jók manapság a kapu távirányítók?”