Olcsó jó telefonok? Na de milyet válasszunk?

olcsó jó telefonok
Olcsó jó telefonok

Sok éve van már igény igazán olcsó okostelefonokra, hiszen hazánkban az ár szinte mindig az egyik legfontosabb dolog egy termékkel kapcsolatban. A telefonok terén az olcsókkal vigyázni kell, ugyanis az alsó kategóriában vészesen közelítünk azokhoz az alkatrészekhez, melyekből már valóban minden minőség ki van spórolva, és hamar használhatatlanná válnak. Az olcsóság és a Xiaomi azonban mindig jó párosnak bizonyult.

A Redmi 8A például kiemelkedik az olcsó jó telefonok közül, mivel alig kerül többe 30.000 forintnál, viszont cserébe az árhoz képest egy egész jó okostelefont kapunk, mely már sokadik modell a Redmi szériában, tehát sok év tapasztalata van a telefonok mögött, ami megbízhatóságot és kiforrott technológiát eredményez. Nagy pozitívum a 8A-nál, hogy a korábban már megismert Xiaomi-féle Aura Wave design-t itt is viszont látjuk, a készülék háza pedig rendkívül jól néz ki, köszönhetően a fekete, kék és piros színek párosításának. Olvasd tovább „Olcsó jó telefonok? Na de milyet válasszunk?”

Melyik a legjobb okostelefon 2020 elején?

legjobb okostelefon
Egyik legjobb okostelefon

Az okostelefon piac folyamatosan változik, ahogy új modellek jelennek meg minden évben. Van, hogy havonta kapunk egy új csúcsmodellt, így egy idő után nehéz lehet lépést tartani a legnagyobb újdonságokkal. Az Apple azonban jó ideje bebetonozta a piacot az X szériával, azon belül is az XS Max-al, mely továbbra is sokak szerint a legjobb okostelefon modellnek számít. Az árcédula is reprezentálja ezt, főleg a jelentős tárhellyel érkező típusok esetében, ugyanis 2020 elején még mindig 400.000 forint felett járnak az XS Max árak.

Az XS Max azonban továbbra is egy gyönyörűen megtervezett okostelefon, mely az átlag és a profi felhasználó igényeit is teljes mértékben kielégíti. Szép külső, közel sem visszafogott belső jellemzi. Az előző modellekhez képest az XS Max vízállósági szintje növekedett, és jelenleg már a jól ismert IP68-al védettséggel rendelkezik, tehát víz alatt is vígan elvan egy bizonyos mélységig és ideig. Olvasd tovább „Melyik a legjobb okostelefon 2020 elején?”

Miért jók a dual sim okostelefonok?

dual sim okostelefon
Dual sim okostelefon

Néhány évvel ezelőtt nem sokan ismerték még a dual sim technológia lehetőségeit és előnyeit. Főleg csak a kínai telefonok érkeztek dual sim kivitelben, és a nagyobb gyártók nem látták még ebben a technológiában rejlő potenciált. Éppen ezért sokan külön céges dual sim telefont vettek, melyek főleg olcsó, költséghatékony telefonok voltak és egyéb hasznuk a telefonáláson kívül nem sok volt. Mára azonban a dual sim technológia már annyira elterjedt, hogy a legtöbb okostelefongyártó cég minden prémium mobiljába belekerül ez a hasznos praktikum.

A gyártók felismerték, hogy komolyabb ráfordítás nélkül lehet integrálni a dual sim-et a telefonokba, ezzel pedig nagyrészt megszűntetve az igényt az olcsóbb céges telefonokra. A dual sim okostelefonok tehát így terjedtek el igazán, manapság pedig a legújabb iPhone, Samsung, Huawei és egyéb telefonok mind dual sim kivitelben érkezik. A dual sim okostelefonok azért népszerűek igazán, mert a dual sim technológia rengeteg extra funkcionalitást ad a készülékek számára. Olvasd tovább „Miért jók a dual sim okostelefonok?”

Mobilok olcsón? Melyek a tuti befutók?

mobilok olcsón
Mobilok olcsón

A mobiltelefon sokaknak manapság is csak egyszerű eszköz a telefonálásra, és nem mindenki akar százezreket kiadni egy prémium okostelefonra, melyet ki sem használna. Mobilok olcsón szerencsére manapság is könnyen megvásárolhatók, és van pár modell, mely alacsony ára ellenére jó választásnak bizonyulhat a mindennapokba, ha nincsenek nagy elvárásaink. Kezdésnek a LeEco Le S3 X522-et érdemes közelebbről szemügyre venni, mely esetben érdekes módon a cég csődközeli állapota áll az olcsó árak hátterében.

Az Le S3 hardveresen igen jó felszereltséggel rendelkezik, és habár szoftveres szinten nem a legjobb, azért használhatónak lehet nevezni. Az alig 28.000 forintért elvihető csodamobilban egy kissé antik Snapdragon 652-es SoC ketyeg 3 GB memóriával megtámogatva, és az egész készülék meglepően jól üzemel. Sok tesztelő szerint sokkal többet érnek az árcédulánál ezek a mobilok, azonban jelenleg ilyen áron csaphatnak le rá azok, akikben van egy kis ambíció. Olvasd tovább „Mobilok olcsón? Melyek a tuti befutók?”

Gyorsan kell váltani? Akciós okostelefonok!

akciós okostelefonok
Akciós okostelefonok

Okostelefon nélkül nehéz a mindennapi életben eligazodni. Sokaknak nem is tűnik fel, hogy mennyire függünk ezektől a kis eszközöktől, csak akkor, amikor az elromlik vagy eltűnik. Ilyenkor fontos, hogy szinte azonnal, lehetőleg még aznap hozzájussunk egy új készülékhez, hiszen másnap jó eséllyel már szükségünk lesz azokra a szolgáltatásokra, melyeket az okostelefonok biztosítanak.

Az akciós okostelefonok biztosítják a gyors és költséghatékony váltás lehetőségét, és számos webáruház, valamint márkabolt szokott akciókat biztosítani, hogy a vásárlók is olcsóbban kaphassanak meg mondjuk egy kifutó modellt, vagy akár egy prémium készüléket is. Az akciós telefonok árcsökkenése sok tényezőtől szokott függeni. Általában az újonnan megjelent modellek nem nagyon szoktak akciósak lenni, azonban a régebbiek közül akár napi szinten is akcióssá válhat egy-egy darab, így érdemes nézegetni a webáruházak kínálatát, amikor van lehetőség. Olvasd tovább „Gyorsan kell váltani? Akciós okostelefonok!”

Miért jók a mobiltelefon webshopok?

Mobiltelefon webshop

Egy jó mobiltelefonra manapság mindenkinek szüksége van. Felmerülhet, persze olyan helyzet is, amikor fő telefonunk éppen szervizben van és ideiglenesen kell egy olcsóbb cserekészülék. A mobiltelefon webshop-ok azért is hasznosak, mert ilyen helyzetekben gyorsan rendelhetünk egy telefont addig, amíg helyre nem állnak a dolgok. Ha prémium telefonra van szükségünk, akkor a legtöbb webshop ebben is kiszolgál minket! A mobiltelefon webshop-ok nagy előnye, hogy minden rendelés online elintézhető.

Nem kell személyesen bemennünk a boltokba és várni a sorban. Pár kattintással megrendelhetjük azt, amire szükségünk van, és az 2-3 napon belül már meg is érkezik. A webshop-ok előnye az is, hogy hatalmas választék áll rendelkezésre, továbbá minden termékről részletes leírást találunk. A legjobb taktika manapság a telefonvásárlásra az, hogy Youtube-on megnézünk néhány videót, tesztet, és ha bejön a telefon, akkor egy webáruházban már meg is rendelhetjük az adott készüléket. Olvasd tovább „Miért jók a mobiltelefon webshopok?”

Ütésálló okostelefon gazdaságos áron

Ütésálló okostelefon

Ha ma megvesszük a legújabb okostelefont valamelyik gyártótól, akkor számíthatunk rá, hogy néhány hónap múlva már egy új modellel fog előrukkolni az adott cég. Elég nehéz lépést tartani a megjelenésekkel, mivel rengeteg készülék közül válogathatunk, viszont olyan nagy előrelépést egyik sem tud már felmutatni. Ideje lenne egy ütésálló okostelefon gyártása. Természetesen létezik már számtalan változat ezekből, viszont bizonyos kompromisszumokat kell kötnie azoknak, akik ezeket választják. Az első probléma a külalak szokott lenni, ami általában elég vaskosra sikerül a megfelelő védelem érdekében.

A CAT kiváló ütésálló okostelefonokat gyárt, amik szinte elpusztíthatatlannak számítanak. Akik sokat túráznak, vagy ipari körülmények között dolgoznak, azoknak kifejezetten jól jön egy ütésálló okostelefon hiszen ez többek között, por és vízállósággal is el van látva. De az már megint máskérdés, hogy egy elegáns eseményen milyen képet alakít ki rólunk az, hogyha elveszünk egy féltéglát a zsebünkből. A telefongyártó cégek ezért nagyon sokat adnak a dizájnra, viszont abban egyet érthetünk, hogy elég egy rossz mozdulat és máris széttörhet a közel félmilliós mobil, hogyha leejtjük. Lehet rajta akármilyen üvegfólia, vagy telefontok, sok esetben ezek inkább csak a karcoktól védik meg a készüléket. Szükség lenne most már egy olyan ütésálló okostelefonra, ami ugyanolyan dizájnnal rendelkezik, mint a mai csúcsmobilok, ráadásul tudásban sem marad el ezektől. Viszont úgy látszik, hogy ez még várat magára.

Olvasd tovább „Ütésálló okostelefon gazdaságos áron”

Itthon a felsővezetők készüléke a Blackberry

Berrybolt
Berrybolt

Mindenki tudja, hogyha igazán biztonságos telefont szeretne venni, akkor érdemes számításba venni a Blackberry telefonokat. A Blackberry operációs rendszere világszerte elismert, a stabil és biztonságos működéséről. Ha Blackberry telefonra lenne szüksége és szeretne többet tudni róla, bátran forduljon a Berrybolt munkatársaihoz, teljes információ és telefonszolgáltatást kínálnak, konkurenciára szégyent hozó árakkal. Mi az, ami ilyen különleges ezeken a telefonokon? Szóban nehéz egy profi telefonról beszélni, hiszen mindenki úgy szereti, ha a szemével látja, mire is képes. Olvasd tovább „Itthon a felsővezetők készüléke a Blackberry”