Élvezzük ki a Sony házimozi előnyeit!

Sony házimozi
Sony házimozi

Egy jó film megnézése minden esetben nagyon kellemes élménnyel jár. Természetesen lehetőség van azt odahaza a számítógép előtt vagy a televízióban megtekinteni, de sokan járnak moziba, hiszen a nagy képernyő és egyedi hangzás kiváló lehetőséget kínál arra, hogy teljesen beleéljük magunkat a történésekbe. Ennek apropóján született meg a Sony házimozi rendszer, hogy haza lehessen vinni a páratlan élményt.

Miért döntsünk a Sony házimozi mellett?

A márka már önmagában sokat elárul. A Sony jól ismert és nem okoz csalódást. Kiváló befektetésnek számít. Természetesen, ha nem vagyunk a téma szakértői, akkor érdemes kikérni olyan személyek tanácsát, akik tapasztalatból tudnak olyan véleményt adni, amire bátran támaszkodatunk. A Sony házimozi összeállítása nem bonyolult feladat, de azért még ehhez is jól jöhet a segítség. Olvasd tovább „Élvezzük ki a Sony házimozi előnyeit!”

Full HD LED TV a fantasztikus képhatásért

Full HD LED TV
Full HD LED TV

A televíziózás, már nagyon régóta használatos relaxációs módszer. Természetesen gyakran kifejezetten ismeretszerzés céljából történik meg a nézése, de a leggyakrabban az időtöltés kategóriába sorolható az előtte való ücsörgés.

Egyszerűen hihetetlen, hogy milyen kivételes evolúciós folyamon mentek keresztül ezek a készülékek, az utóbbi néhány évtizedben. Jelenleg nem véletlenül a Full HD LED TV viszi a prímet, ami azonnal érthetővé válik, amint bekapcsolunk egy ilyen terméket.

A televíziók fejlődése egészen a Full HD LED TV-ig

Nem is kell olyan túl messzire visszamennünk, talán az idősebbek még emlékeznek rá, bár a fiataloknak teljesen elképzelhetetlen, hogy voltak fekete-fehér adást kínáló berendezések. 40-50 évvel ezelőtt a Full HD LED TV még csak szóösszetételben sem létezett, ma pedig teljesen természetes. Olvasd tovább „Full HD LED TV a fantasztikus képhatásért”

Még mindig kapható eladó mp3 lejátszó

mp3 lejátszó eladó
Mp3 lejátszó eladó

A lazításnak és kikapcsolódásnak többféle változata van. Van, aki ki sem mozdul a lakásból, ha lehetősége engedi és inkább egész nap heverészve televíziót néz vagy számítógépes játékokat játszik, míg más inkább az aktívabb tevékenységek mellett dönt, amit könnyedén össze lehet kötni zenehallgatással. Ehhez ugyanakkor jól jön, hogy akad mp3 lejátszó eladó szép számban.

Miért annyira felkapott az mp3 lejátszó?

Ez a termékcsalád sok évvel ezelőtt került a vásárlási listák élére. Ekkoriban még kifejezetten újdonságnak számított. A discmanek és a hagyományos kazettás lejátszók előzték meg. Ezek után igazán egyedi jelenség volt egy jelentősen kisebb helyet elfoglaló és sokkal nagyobb memóriakapacitással rendelkező készülék, ami esetében már nem kellett külön tartozékokat hordanunk magunkkal. Olvasd tovább „Még mindig kapható eladó mp3 lejátszó”

Hol járnak az mp3 árak?

mp3 árak
Mp3 árak

Amióta csak vannak okostelefonok a piacon, a fizikai zenelejátszó eszközök majdnem hogy teljesen eltűntek a világból. Továbbra is vannak persze gyártók, akik készítenek dedikált zenelejátszókat, azonban mióta telefonunkban is van zenelejátszó, azóta sokak szerint nem sok értelme van. A Sony, a SanDisk és egyéb nevek termékpalettáin megfordulnak még mp3 lejátszók, azonban az mp3 árak nem olyanok, mint régen. Az mp3 lejátszók inkább kuriózummá váltak a mindennapi életben, habár sportolók számára lehetnek még előnyei a kisebb eszközöknek.

Értelemszerűen vaskos okostelefonunkat nem feltétlenül akarjuk magunkkal vinni sportoláshoz, főleg olyan sportokhoz nem, ahol sokat mozgunk, esünk-kelünk, stb, hiszen az érzékeny eszközök könnyen megsérülhetnek, tönkremehetnek, ráadásul útban is vannak, nehézkes velük a mozgás. Az apró mp3 lejátszók ilyenkor még jó szolgálatot teljesítenek, hiszen kicsik, nincsenek útban. Mindenesetre ilyenekből már csak néhány maradt és ki tudja, meddig lesznek jók. Olvasd tovább „Hol járnak az mp3 árak?”

Miért jók a mini mp3 lejátszók?

mini mp3 lejátszó
Mini mp3 lejátszó

A zenehallgatás sokak számára számít mindennapos tevékenységnek, és igaz, hogy az okostelefonok teljesen átvették az uralmat e téren, azonban vannak olyan szituációk, ahova az okostelefonokat nem szívesen visszük magunkkal. Ha például mozgékony sportokat űzünk, de közben szívesen hallgatunk zenét, akkor az okostelefon túl robosztusnak és kényelmetlennek fog bizonyulni. Futásnál még lehet használni probléma nélkül a telefonokat, azonban bármilyen egyéb sportnál már problémát jelentenek a vaskos telefonok.

A mini mp3 lejátszó itt jön a képbe, ugyanis ezek az apró eszközök kényelmesen elférnek a zsebben anélkül, hogy zavarók lennének, és hallgathatjuk kedvenc zenéinket focizás, kosárlabdázás, teniszezés és egyéb sportok közben is anélkül, hogy a zsebünkben ott himbálózna a vaskos telefon. Ha pedig ráesünk a telefonra, akkor az egyébként is drága mulatság. A mini mp3 lejátszók tehát ma is népszerűek, ha egy olyan zenelejátszót keresünk, mely nem túl drága, mégis jól ellátja feladatát. Olvasd tovább „Miért jók a mini mp3 lejátszók?”

Miért jó manapság a házimozi 5.1 rendszer?

házimozi 5.1
Házimozi 5.1

A mozizás régen csak a gazdagok kiváltsága volt, mára azonban bárki csinálhat otthonában egy amatőr házimozi rendszert, mely egy kellően nagy tévével és egy jó hangrendszerrel mozi-közeli élményt fog biztosítani. A házimozi 5.1 rendszer szinte alapkövetelménynek számít, ugyanis az 5.1 hangrendszerek adják meg azt a „surround”, avagy térhatás élményt, melyet a mozi hangrendszerek is biztosítanak, igaz, jóval részletesebben.

A házimozi 5.1 rendszerekben 6 db hangszóró foglal helyet. van egy mélynyomó, mely a szobában tulajdonképpen bárhol elhelyezhető, de érdemes az elöl elhelyezkedő hangszórók vonalába tenni. Elöl található egy középső, valamint két oldalsó hangszóró, és valahol kicsivel mögöttünk balra és jobbra a bal hátsó és a jobb hátsó hangszóró. Ezek teszik ki az 5.1 rendszerek térhatását, és az 5.1 házimozihoz olyan média formátum is kell, mely 5.1-ben lett megkeverve. Olvasd tovább „Miért jó manapság a házimozi 5.1 rendszer?”

Vegyünk manapság Samsung házimozit?

Samsung házimozi
Samsung házimozi

Rendkívül kedvelt elfoglaltság manapság is a mozizás. Sokan persze otthon csinálják, hiszen nappalink kényelmében és csak jól megválasztott társaságban élvezhetjük kedvenc filmjeinket. A házimozi sok éve remek lehetőség egy kis esti vagy hétvégi kikapcsolódásra, és egész elfogadható áron be is lehet szerezni már megbízható rendszereket. A Samsung házimozi sok éve kedvelt választás, mivel megfizethető áron kaphatók ezek a rendszerek és jó hangminőséget biztosítanak. A jó házimozi rendszer remek 5.1 hangzást biztosít és olyanná teszi a nappalit, mintha a film közepében lennénk.

Erre képes a Samsung HT-D555/EN Házimozi rendszer is, mely egy kifejezetten megfizethető, költséghatékony alternatíva a piac ezen kategóriájában. Körülbelül 60.000 forintért a komplett szettet meg lehet rendelni, mely otthon könnyen telepíthető és beüzemelhető, és már nézhetjük is kedvenc filmjeinket igazi kényelemben. Az 1000W teljesítményű 5.1 DVD Samsung házimozi rendszer különlegessége, hogy FM Rádióval is érkezik, tehát reggel a rádiót is hallgathatjuk rajta. Olvasd tovább „Vegyünk manapság Samsung házimozit?”

Minek igazi moziba menni? A vezeték nélküli házimozi már a menő!

vezeték nélküli házimozi
Vezeték nélküli házimozi

Hatalmasat fejlődött a mozizás az elmúlt években. Habár nem az igazi plázamozikról van szó, hanem a házimoziról, ami már sok éve az egyik leggyakrabban előforduló elektronikai felszerelés a modern háztartásokban. Aki igazán szeret filmezni és ezt a szenvedélyt minőségi körülmények között szeretné élvezni, akkor egy házimozi rendszer elengedhetetlen. Sokféle házimozi közül lehet persze manapság választani, azonban a vezeték nélküli házimozi rendszerek kínálják azt a szintű komfortot és fejlettséget, melybe érdemes manapság befektetni.

A legtöbb modern házimozinál szükség van egy minőségi tévére és egy hangrendszerre. Tévéből érdemes nagy képátlójút választani, hiszen az igazi mozikba is első sorban a nagyképernyőért mennek az emberek. A tévén kívül a hangrendszer sem mindegy, hogy milyen. A vezeték nélküli házimozi korában a régi 2.1-es rendszerekkel már nem is érdemes bajlódni, az 5.1 az új sztenderd, mely 5 darab sima hangsugárzóból és egy mélynyomóból áll. Olvasd tovább „Minek igazi moziba menni? A vezeték nélküli házimozi már a menő!”

A házimozi rendszer 5.1 helyes elhelyezése a szobában

házimozi rendszer 5.1
házimozi rendszer 5.1

Sokan álmodoznak egy házimozi rendszerről, és ha meg is rendelik, nem tudják hogyan kell azt helyesen üzembe helyezni ahhoz, hogy az tökéletesen működjön. Első lépésként meg kell ismerkedni a házimozi felépítésével. A filmezés élményét nagyban meg tudja növelni egy jó házimozi rendszer 5.1 használata. Egy nagyképernyős televizíóra és egy lejátszóra lesz szükségünk. A lejátszó lehet egy számítógép, laptop, Blu-Ray vagy DVD lejátszó, egyedi igényeknek megfelelően. A házimozihoz erősítőre is szükségünk lesz, amely a hangot fogja továbbítani. A csomag tartalma a hangsugárzók és az összekötő kábelek.
Olvasd tovább „A házimozi rendszer 5.1 helyes elhelyezése a szobában”

Mi befolyásolja az mp3 lejátszó ár alakulását?

mp3 lejátszó ár
mp3 lejátszó ár

Az mp3 lejátszó ma már újgenerációs modelljei képviselik magukat a hazai piacon. A készülék ma már sokkal jobb hangzást tud biztosítani, mint egy egyszerű fülhallgató. A speciális lejátszó képes megnövelni a hanghatás élményt. Az mp3 lejátszó ár rendkívül kedvező tud lenni, így érdemes a vásárlásán elgondolkodni. A tervezési formavilága rendkívül barátságos. Kompakt méretezésének köszönhetően kis helyen is elfér, így szinte bármikor és bárhová magunkkal tudjuk vinni. Hátoldalán kis csipesz található, így kényelmesen felakasztható ruhára, táskára.
Olvasd tovább „Mi befolyásolja az mp3 lejátszó ár alakulását?”

Sony 5.1 házimozi rendszer előnyei

5.1 házimozi
5.1 házimozi
Sony házimozi rendszer tökéletes szórakoztatási megoldást tud nyújtani mindazok számára, akik szeretnek otthonukban filmet nézni vagy játszani. A hangsugárzó csomag nagy teljesítménnyel rendelkezik, amely minden vásárlói igényt kielégít. A Sony 5.1 házimozi diszkrét térhatású hangzást nyújt, mindamellett igazi és igazi hangokat bocsájt ki. Az első hangsugárzók WD technológiával készültek, amelyek a széles hangteret képesek lefedni. A magas frekvenciának köszönhetően nagy felbontású hangokat is képesek tökéletesen visszaadni.
Olvasd tovább „Sony 5.1 házimozi rendszer előnyei”

Házimozi szett vásárlási tanácsok

házimozi szett
házimozi szett
Házimozit vásárolni nem egyszerű feladat, és ha nem rendelkezünk megfelelő szakmai háttérrel, akkor nem is tudjuk eldönteni, hogy pontosan mire is van szükségünk. Mozi szoba berendezéséhez számtalan teljesítmény és márka áll a rendelkezésünkre, így érdemes alaposan körbenézni. A házimozi szett könnyedén beállítható és összeszerelhető, különösebb szakértelemmel kapcsolatosan. Az alapvető kombinációkat 5.1-es rendszereknek hívjuk, ami két háttérből, két frontból egy passzív mélynyomóból és egy centersugárzóból áll.
Olvasd tovább „Házimozi szett vásárlási tanácsok”

Egyre nagyobb teret hódít a szórakoztató elektronika

szórakoztató elektronika
szórakoztató elektronika

Elektronikai webáruházak színes kínálattal rendelkeznek, ha a szórakozásra kerül a sor. A különböző audio és vizuális eszközök tára rendkívül bőséges, így mindenki könnyedén megtalálja a számára megfelelőbbet. A tartós fogyasztói szokásokat elnézve, a szórakoztató elektronikai cikkekből vásárolunk a legtöbbet. De lássuk, hogy mi is tartozik tulajdonképpen ebbe a kategóriába! A hifi készülékek, a DVD és Blueray lejátszók első helyet foglalják el. Ehhez szigorúan hozzátartoznak a különböző hangszóró és hangrendszerek.
Olvasd tovább „Egyre nagyobb teret hódít a szórakoztató elektronika”

Mp5 vs mp4 lejátszó. Melyiket érdemes kipróbálni?

mp5 lejátszó
mp5 lejátszó
Habár az okostelefonok elterjedésével az mp3, mp4 és mp5 lejátszók kissé visszaszorultak az eladási listákon; sok helyzet van, amikor hasznos lehet, hogy van nálunk egy ilyen eszköz. Ha nem akarjuk telefonunk erőforrásait meríteni zenehallgatáskor vagy videónézegetéskor, akkor továbbra is sok hasznot találhatunk a jó öreg klasszikusokban. Az mp5 lejátszó jelenleg a legmodernebb formája ezeknek az eszközöknek, melyek fejlődésében az mp4 és mp3 lejátszók is komoly szerepet töltöttek be. Az mp3 lejátszókat mindenki jól ismeri, hiszen mindenki ezeken hallgatott zenét évekkel ezelőtt.
Olvasd tovább „Mp5 vs mp4 lejátszó. Melyiket érdemes kipróbálni?”

Hagyományos vagy újabb otthoni TV?

Otthoni szórakoztatás
Otthoni szórakoztatás

A televíziózás az egyik legközkedveltebb szabadidős tevékenység hazánkban és rengeteg más fejlett országban is. Az első TV az 1930-as években jelent meg. Sokáig csak pár házban volt elérhető a TV, csak pár csatornát lehetett fogni rajta és ezek is csak időszakosan sugároztak adást. A színes képről pedig ne is beszéljünk egy jó darabig.

A mai TV készülékek már jóval fejlettebbek, mint régebbi társaik. Általában, a mai háztartásokban még kétféle készülék található meg. A hagyományos elektronágyús-képcsöves TV és a modern Plazma vagy LCD TV. A hagyományos TV-k hátrányai, hogy sok helyet foglalnak, mivel a belső elektronika igen nagy és ennek viszonylag nagy ház kell, valamint a port is rendkívüli mértékben vonzza a képernyő, hiszen negatív töltésű. A hagyományos TV-ket egy dobozhoz lehetne hasonlítani, ami igen sok helyet foglal. Olvasd tovább „Hagyományos vagy újabb otthoni TV?”