Vegyünk manapság Samsung házimozit?

Samsung házimozi
Samsung házimozi

Rendkívül kedvelt elfoglaltság manapság is a mozizás. Sokan persze otthon csinálják, hiszen nappalink kényelmében és csak jól megválasztott társaságban élvezhetjük kedvenc filmjeinket. A házimozi sok éve remek lehetőség egy kis esti vagy hétvégi kikapcsolódásra, és egész elfogadható áron be is lehet szerezni már megbízható rendszereket. A Samsung házimozi sok éve kedvelt választás, mivel megfizethető áron kaphatók ezek a rendszerek és jó hangminőséget biztosítanak. A jó házimozi rendszer remek 5.1 hangzást biztosít és olyanná teszi a nappalit, mintha a film közepében lennénk.

Erre képes a Samsung HT-D555/EN Házimozi rendszer is, mely egy kifejezetten megfizethető, költséghatékony alternatíva a piac ezen kategóriájában. Körülbelül 60.000 forintért a komplett szettet meg lehet rendelni, mely otthon könnyen telepíthető és beüzemelhető, és már nézhetjük is kedvenc filmjeinket igazi kényelemben. Az 1000W teljesítményű 5.1 DVD Samsung házimozi rendszer különlegessége, hogy FM Rádióval is érkezik, tehát reggel a rádiót is hallgathatjuk rajta.

A Crystal erősítő remek hangminőséget produkál, és nem kell külön erősítőt sem venni a hangfalaknak, hiszen a Crystal mindent elvégez e téren. Az 5.1-es rendszer 4 db álló Tallboy hangszórót és egy mélynyomót kínál, melyek egész jó surround hangzást biztosítanak a nagyobb szobákban is, habár a rendszer összteljesítménye inkább közepes-kisebb szobákra lett optimalizálva. Milyen anyagot játszhatunk lea Samsung házimozin?

HDMI kábelen mindent, azonban DVD specifikusan DVD-Video, DVD±R, CD DA, CD-R, DVD±RW, CD-RW, DIVX, WMV és néhány egyéb típus támogatott. A rendszert emellett iPod/iPhone kompatibilitás, automata hangkalibrálási lehetőség, 1080p-s felbontás, BD Wise sztenderd, Dolby Digital és DTS hangrendszer, Power Bass mélykiemelés, energiatekerékos mód és még néhány extra jellemzi. Remek kis házimozi csomag otthonra. A Samsung házimozik mindig is a praktikusság és a megfizethetőség jegyében készültek. Érdemes őket megismerni.