Gamer számítógép eladó? Milyet vegyünk?

számítógép eladó
Számítógép eladó

A számítógépes játékokkal való játék 2019-ben is az egyik legnépszerűbb tevékenység, különösen a fiatalok körében. Az unalmasabb napokon többezer gamer jelentkezik be online játékokba, hogy szórakozzanak egy kicsit vagy megmérettessék magukat egymással a legnagyobb e-sport versenyeken. Ha nekünk is vannak ilyen ambícióink, akkor szükség lesz egy jó gamer PC-re. Ha gamer PC eladó, akkor viszont milyet válasszunk? Nehéz kérdés, ugyanis a pénztárca mélysége a legtöbb esetben nem végtelen.

Aki viszont a legújabb játékokat szeretné a legnagyobb felbontásban élvezni, annak muszáj lesz befektetnie egy jó gépbe. A legjobb eladó gamer PC-k 400.000 forint körül kezdődnek, tehát semmiképp nem olcsó eszközökről van szó, azonban az árért cserébe brutális erőműveket kapunk, melyekkel a játékos élményt az egekbe lehet emelni. A Radium rengeteg minőségi gamer PC-t biztosít változatos árkategóriákban.

Vannak olcsóbb és drágább gépeik is, azonban a RADIUM JAGGER XT-R Plusz manapság is az egyik legjobban összerakott és megtervezett gamer számítógépnek számít a piacon. Választható bele számos grafikus kártya, azonban alapesetben egy nVidia Geforce GTX 1660 TI kártyával érkezik, mely egy rendkívül költséghatékony és bivalyerős kártya. A gép egy csodás plexiüveggel ellátott házban érkezik, melyen keresztül bármikor betekinthetünk a gép belsejébe és az erőmű mindennapi működésébe, továbbá a ventilátorok pörgésébe.

A JAGGER XT-R Plusz esetében nem kell attól tartanunk, hogy elavult komponenseket kapunk. Az MSI Z390-Plus Gaming lap kifejezetten a legújabb 8.- 9. generációs Intel processzorokhoz készült, ehhez pedig párosul a már említett Nvidia kártya, mely full HD felbontásban (1080p) minden játékkal elbánik, nem kell szaggatástól vagy befagyástól tartani. Mindemellett fogyasztása is alacsony. Ha egy ilyen gamer számítógép eladó, akkor mindenképp érdemes a vásárláson elgondolkozni. Nem olcsó gépről van szó, azonban olyan teljesítményt biztosít, mely megkérdőjelezhetetlen és időtálló. Érdemes kipróbálni!