Full HD LED TV a fantasztikus képhatásért

Full HD LED TV
Full HD LED TV

A televíziózás, már nagyon régóta használatos relaxációs módszer. Természetesen gyakran kifejezetten ismeretszerzés céljából történik meg a nézése, de a leggyakrabban az időtöltés kategóriába sorolható az előtte való ücsörgés.

Egyszerűen hihetetlen, hogy milyen kivételes evolúciós folyamon mentek keresztül ezek a készülékek, az utóbbi néhány évtizedben. Jelenleg nem véletlenül a Full HD LED TV viszi a prímet, ami azonnal érthetővé válik, amint bekapcsolunk egy ilyen terméket.

A televíziók fejlődése egészen a Full HD LED TV-ig

Nem is kell olyan túl messzire visszamennünk, talán az idősebbek még emlékeznek rá, bár a fiataloknak teljesen elképzelhetetlen, hogy voltak fekete-fehér adást kínáló berendezések. 40-50 évvel ezelőtt a Full HD LED TV még csak szóösszetételben sem létezett, ma pedig teljesen természetes. Olvasd tovább „Full HD LED TV a fantasztikus képhatásért”

Hagyományos vagy újabb otthoni TV?

Otthoni szórakoztatás
Otthoni szórakoztatás

A televíziózás az egyik legközkedveltebb szabadidős tevékenység hazánkban és rengeteg más fejlett országban is. Az első TV az 1930-as években jelent meg. Sokáig csak pár házban volt elérhető a TV, csak pár csatornát lehetett fogni rajta és ezek is csak időszakosan sugároztak adást. A színes képről pedig ne is beszéljünk egy jó darabig.

A mai TV készülékek már jóval fejlettebbek, mint régebbi társaik. Általában, a mai háztartásokban még kétféle készülék található meg. A hagyományos elektronágyús-képcsöves TV és a modern Plazma vagy LCD TV. A hagyományos TV-k hátrányai, hogy sok helyet foglalnak, mivel a belső elektronika igen nagy és ennek viszonylag nagy ház kell, valamint a port is rendkívüli mértékben vonzza a képernyő, hiszen negatív töltésű. A hagyományos TV-ket egy dobozhoz lehetne hasonlítani, ami igen sok helyet foglal. Olvasd tovább „Hagyományos vagy újabb otthoni TV?”