Eladó telefonok olcsón? Xiaomi Redmi 7!

eladó telefonok olcsón
Eladó telefonok olcsón

Sokaknak nincs manapság szükségük prémium okostelefonokra, hiszen a funkciók nagy részét igazán ki sem használnánk. Minek fizetnénk félmilliót egy iPhone-ért, ha csak Youtube, Facebook, Instagram alkalmazásokat használjuk rajta és a sok extra pedig feledésbe merül. Az új prémium technológiák dobnak sokat manapság egy készülék árán, de ha nem is használjuk őket, akkor csak a márkát fizetjük. Ha költséghatékony telefont vásárolunk, akkor sokkal inkább azt kapjuk, amiért fizetünk.

Eladó telefonok olcsón rengeteg gyártótól vásárolhatók, azonban egy továbbra is kiemelkedik közülük, ez pedig a Xiaomi. A Xiaomi már sok éve gyárt megfizethető, olcsó telefonokat, melyek jól teljesítenek a hétköznapokban, és bár nem atomerőművek, mint a Samsung és Apple legújabb készülékei, az átlag igényeknek tökéletesen megfelelnek. A Xiaomi Redmi 7-es modell a legújabb iterációja a klasszikus Redmi szériának, mely mindig is a megfizethetőséget és a kompaktságot képviselte.

Ha eladó telefonok olcsón kellenek, akkor a Xiaomi Redmi 7 modellt garantáltan érdemes szemügyre venni. Érdekes módon a 7-es modell jóval nagyobbra sikerült, mint elődje. A 158,73 x 75,58 x 8,47 milliméterrel és 180 grammal megáldott telefon már közel sem visszafogott, használatához már két kéz szükséges. A hardveres kezelőgombok kifejezetten jó helyen vannak, a bekapcsológomb és a hangerőszabályzók kezelhető magasságban foglalnak helyet, a hátlapra helyezett ujjlenyomat-olvasó pedig szintén kézre esik.

Az IPS panel fényereje erősnek mondható, a 6,26 hüvelyken 269 pixelt megjelenítő kijelző pedig szép képet ad mindenről. A 720 x 1520 pixel ebben a kategóriában kifejezetten jónak számít, hiszen egy olcsó készülékről beszélünk. Na de mi a helyzet a hardverrel? A Snapdragon 632 grafikus képességei sokat javultak az elmúlt 1-2 évben, ez pedig egy Adreno 506-os grafikus gyorsítóval párosul, így a modern alkalmazásoknak és játékoknak sok szuflát adva. Ha eladó telefonok olcsón kellenek, akkor a Xiaomi Redmi 7 továbbra is remek választásnak számít a piacon.