Miért jók a mini mp3 lejátszók?

mini mp3 lejátszó
Mini mp3 lejátszó

A zenehallgatás sokak számára számít mindennapos tevékenységnek, és igaz, hogy az okostelefonok teljesen átvették az uralmat e téren, azonban vannak olyan szituációk, ahova az okostelefonokat nem szívesen visszük magunkkal. Ha például mozgékony sportokat űzünk, de közben szívesen hallgatunk zenét, akkor az okostelefon túl robosztusnak és kényelmetlennek fog bizonyulni. Futásnál még lehet használni probléma nélkül a telefonokat, azonban bármilyen egyéb sportnál már problémát jelentenek a vaskos telefonok.

A mini mp3 lejátszó itt jön a képbe, ugyanis ezek az apró eszközök kényelmesen elférnek a zsebben anélkül, hogy zavarók lennének, és hallgathatjuk kedvenc zenéinket focizás, kosárlabdázás, teniszezés és egyéb sportok közben is anélkül, hogy a zsebünkben ott himbálózna a vaskos telefon. Ha pedig ráesünk a telefonra, akkor az egyébként is drága mulatság. A mini mp3 lejátszók tehát ma is népszerűek, ha egy olyan zenelejátszót keresünk, mely nem túl drága, mégis jól ellátja feladatát.

Ilyen például a ConCorde D-230 MSD MP3 lejátszó, mely egy apró eszköz és kifejezetten alkalmas sportolók, testmozgást végzők számára. Nagy pozitívum, hogy kis mérete ellenére igen sok zenét rápakolhatunk, mivel tetszőleges kapacitású MicroSD memóriakártyával bővíthető egészen 16 GB-ig. Ami ezt a mini mp3 lejátszót vonzóvá teszi, az többek között az is, hogy ruhára vagy övre is csíptethető kivitelének köszönhetően, tehát sportoláshoz kiváló választás, mivel felrakhatjuk ruházatunkra úgy, hogy nincs útban, de akár zsebünkben is tárolhatjuk a sport ideje alatt.

A nagy méretű, gumírozott nyomógombok lehetővé teszik az egyszerű használatot és a zeneszám váltását úgy is, hogy nem nézünk oda. A zeneszámok felrakását MiniUSB csatlakozón keresztül oldhatjuk meg, mely egyben a töltést is biztosítja a gépről (töltés és adatkapcsolat PC-vel). Nincs kétség afelől, hogy egy mini mp3 lejátszó rendkívül hasznos lehet a hétköznapokban, ha olyan szituációk merülnek fel, ahol az okostelefon nem kifejezetten alkalmas zenehallgatásra.