Hol járnak az mp3 árak?

mp3 árak
Mp3 árak

Amióta csak vannak okostelefonok a piacon, a fizikai zenelejátszó eszközök majdnem hogy teljesen eltűntek a világból. Továbbra is vannak persze gyártók, akik készítenek dedikált zenelejátszókat, azonban mióta telefonunkban is van zenelejátszó, azóta sokak szerint nem sok értelme van. A Sony, a SanDisk és egyéb nevek termékpalettáin megfordulnak még mp3 lejátszók, azonban az mp3 árak nem olyanok, mint régen. Az mp3 lejátszók inkább kuriózummá váltak a mindennapi életben, habár sportolók számára lehetnek még előnyei a kisebb eszközöknek.

Értelemszerűen vaskos okostelefonunkat nem feltétlenül akarjuk magunkkal vinni sportoláshoz, főleg olyan sportokhoz nem, ahol sokat mozgunk, esünk-kelünk, stb, hiszen az érzékeny eszközök könnyen megsérülhetnek, tönkremehetnek, ráadásul útban is vannak, nehézkes velük a mozgás. Az apró mp3 lejátszók ilyenkor még jó szolgálatot teljesítenek, hiszen kicsik, nincsenek útban. Mindenesetre ilyenekből már csak néhány maradt és ki tudja, meddig lesznek jók.

A SanDisk gyárt még középkategóriás lejátszókat, viszont az mp3 árak kicsit magasabbak itt is, mint régebben. Cserébe viszont nagyobb a tárhely és a kezelőfelületek is valamivel jobbak. A SanDisk MP3 Clip Sport GO 32GB-os lejátszó például kifejezetten sportolóknak készült, egyszerűen felcsíptethető ruházatra és rendkívül praktikus vele az edzés. A modern adattárolási technológiának köszönhetően rengeteg számot tárolhatunk el (többezret a régebbi néhány százhoz képest).

A SanDisk FLAC MP3 Clip Sport GO zenelejátszóval a testmozgást korlátok nélkül lehet végezni, és emiatt tökéletes választás a modern és aktív életstílus kedvelőinek. Zenét, rádiót és hangoskönyveket is hallgathatunk futás vagy fitness közben, a vezérléshez pedig oda se kell nézni, ha tudjuk, hogy hol vannak a léptetőgombok. Az összes szükséges információ megtalálható nagyméretű LED kijelzőn, a kezelés pedig rendkívül praktikus. A SanDisk egyébként már sok éve jelen van a piacon, és elérhető áron biztosítja azt az mp3 lejátszók kategóriájában, amire az átlag felhasználónak szüksége lehet.