Akkumulátoros lámpa mindig legyen kéznél!

akkumulátoros lámpa
Akkumulátoros lámpa

A mai modern világunkban, minden eszköznek megvan a sajátos szerepe, így van ez a legtöbb háztatásban és iparban használatos cikk esetében. Az akkumulátoros lámpa bármikor jó szolgálatot tehet, nagy hasznát lehet venni szinte akárhol. Az áramkimaradás egészen gyakori jelenség a hétköznapokban, ilyenkor nem árt, ha kéznél van.

Ipari áram pótlására is van lehetőség a Szerszámoázis weboldalán, mivel nagyobb kapacitású gépeket is meg lehet vásárolni. Az akkumulátoros lámpa a lakásokban, kertes házaknál, nyaralóknál, valamint telephelyeken is ajánlott termék. Ha ez a típus megtalálható, akkor könnyedén át lehet vészelni egy nagyobb áramszünetet is.

A termékpalettán a Li-Ion, Ni-Cd és a Ni-MH alapú lámpák a leggyakoribbak. Ez a 3 fajta szinte lefedi a keresletet és a felhasználási kört. Az akkumulátoros lámpa részlegen fellelhető a LED típus, a kifordítható verzió, a reflektorok, illetve a szerelésre alkalmas variáció is. Különféle teljesítménnyel bírnak, ezért minden élethelyzethez van megfelelő. Kirándulás során is érdemes bevetni a kiválasztott márka egyik modelljét.