És te évente hányszor jársz magánorvoshoz?

magáncélú egészségbiztosítás
Magáncélú egészségbiztosítás

A címben feltett kérdésre a válasz a legtöbbünknél az, hogy nem egyszer fordul elő a magánrendelői látogatás, mivel az állami intézményekben hosszú a várakozási lista. Ekkor nemcsak a vizsgálatot kell kifizetnünk, de a felírt gyógyszereket is teljes árban vesszük meg. Voltaképpen annyi pénzből már magáncélú egészségbiztosítás is fenntartható, ami maximális biztonságot nyújt a váratlan helyzetekre.

Számtalan előnyt kínál a privát egészségbiztosítás, amiket igazán csak akkor tudsz értékelni, amikor szükséged van orvosi segítségre. Várólista helyett már aznap kaphatsz időpontot a szakorvoshoz, nem kell napokat tűrnöd a betegség okozta kellemetlenségeket, fájdalmakat. Magáncélú egészségbiztosítás esetén nincs hálapénz, nem szükséges orvost keresned és a vizsgálatokat szintén fedezi a biztosítás. A rendszerben praktizáló, magasan képzett orvosok modern rendelőkben várják a pácienseket és rendkívül korszerű felszereléssel végzik el az analíziseket és a kezeléseket.

A privát egészségbiztosítás több mint 30-féle szakrendelésen kívül finanszírozhatja a különböző szűrővizsgálatokat, a képalkotó diagnosztikai analíziseket, az 1 napos sebészetet, az ambuláns műtéteket, de biztosíthat nemzetközi orvosi szakvéleményt is. A magáncélú egészségbiztosítással rendelkezők 0-24 órás orvosi telefonos ügyfélszolgálatot is igénybe vehetnek. Éjjel-nappal fel tudják hívni a biztosító központi számát, ha orvossal szeretnének beszélni. Lehetőségük van gyógytornára, influenza elleni védőoltásra, betegszállításra stb. Indokolt esetben az orvos Budapesten és egyes vidéki településeken házhoz megy.

A privát egészségbiztosításnak több típusa létezik. Az összegfinanszírozó, a családi, a céges egyaránt sok előnnyel jár. Még több információt találsz ezekről a grantis.hu weblapon. Az oldalon összehasonlíthatod a magánbiztosítást az állami egészségbiztosítással. Ha szükséged volna további segítségre, mert például nem tudod kiválasztani a számodra leginkább megfelelőt, a Grantis szakértői szívesen állnak rendelkezésedre.