Kis és nagy ékes csempe szintező

csempe szintező
Csempe szintező

A lakás felújításakor, jó eséllyel felmerül bizonyos felületek burkolása. Bizonyos helyiségek, mint a fürdő, konyha, előszoba, terasz, gyakran ki vannak téve a nedves körülményeknek, ezért ezekre a helyekre az égetett kerámia vagy természetes kövekből készült elemek ajánlottak. A le-, illetve felrakásukhoz a csempe szintező bevetésére megéri figyelni.

Többféle típus közül választatunk, amilyen a csavaros vagy többször felhasználható típusok, de a piacon leginkább keresettek az ékes megoldások. Ezeken belül, a TLS-PRO nagy és TLS-BASIC kis ékes csempe szintező rendszer a szakemberek kedvence. Ezek úgy lettek kialakítva, hogy bárki elboldoguljon velük. A méretbeli különbségek szemmel láthatóak, ezért nem cserélhetőek fel egymással.

Amikor nagy és vékony padlólapok lerakása a cél, akkora TLS-PRO mellett tegyük le a voksunkat, ha pedig kisebb elemekkel dolgozunk, válasszuk a TLS-BASIC lapszintező családot. Mindkét csempe szintező változat talpakból és ékekből, valamint egy speciális fogóból épül fel. Az ékek többnyire 25 alkalommal felhasználhatóak, ami jelentősen csökkenti a költségeket.