Milyen a trendi és kényelmes macska fekhely?

Kényelmes macska fekhely
Kényelmes macska fekhely

Mivel tudnád hosszú időre levenni a cicádat a lábáról? A Huppanjbele macska fekhely ugyanolyan kényelmes lesz a cicádnak, mint neked a szeretett kanapéd. A cicák rengeteg odafigyelést igényelnek, és bizony ha kedvük tartja, akkor kikövetelik maguknak még a gazdájuk kedvenc foteljét is. Ezért is szuper hír, hogy már nekik is készülnek babzsák párnák.

A babzsákok töltőanyaga apró polisztirol gyöngy, ami kiváló hőszigetelő. Hibátlan, ahogy felveszi használója alakját, kényelembe helyezi annak minden porcikáját, és mindemellett melegen is tartja azt. Miért ne szunyókálhatna ugyanolyan komfortosan a cicád a saját fekhelyén, mint tenné azt a Te helyeden?

Ha elégedett lesz a saját kuckójával, akkor talán nem kell többé osztozkodnod vele a sajátodon. A Huppanjbele webáruház házi kedvenceknek készült babzsákjai olyan strapabíró anyagból készülnek, amik még a karmok támadásait is visszaverik.

A Huppanjbele macska fekhely párnáira nem tapad rá a szőr, ezért könnyen takaríthatóak. A cicusod helye is lehet trendi és kényelmes is egyszerre. 18 féle színből választhatsz, így biztosan találsz olyat, ami belesimul otthonod stílusába. Válogass a Fog és Vidd termékek között is, mert ha innét választasz, akkor 10% kedvezménnyel tudsz vásárolni.