Számos környezetben alkalmazható a fan coil termosztát

fan coil termosztát
Fan coil termosztát

A folyamatosan fejlődő műszaki berendezéseknek hála, a kényelem biztosítása odahaza vagy bármilyen munkahelyen már nem jelenthet problémát. Az épületekben, amire leginkább igényes az emberek többsége, az az ideális hőmérséklet megléte. Télen a hideggel, nyáron pedig a meleggel szemben kell küzdeni valamilyen formában. A fan coil termosztát egyszerű vezérlést tesz lehetővé ilyen tekintetben.

A készülék csak a vezérlésre fókuszál, de ezt nagy precizitással teszi. Voltaképpen az ahhoz kapcsolódó fűtő-hűtő rendszert irányítja. A nagyméretű kijelzőn jól láthatóak a beállítandó értékek, amik könnyen növelhetőek vagy éppen csökkenthetőek. A fan coil termosztát remekül beleilleszkedik a 21-ik századi ingatlanok képébe, így nem fog kitűnni a modern berendezések sorából.

A radiátor lamellái között egy halkan működő ventilátor keringeti a levegőt, amit igény szerint lehet állítani. Továbbá, a folyadékáramlást biztosító szelepek kapcsolása is megoldható. Az energiahatékonyság szempontjából méltán kedvelt fan coil termosztát egy új korszak vívmánya, amit megéri az előnyünkre fordítani.