A weboldal készítés remek ötlet

Weboldal készítés

Egy ilyen oldal elkészítéséhez nem árt tudni néhány dolgot, ami fontos lehet. A weboldal készítés esetén is, mint általában mindennél, az első benyomás a legfontosabb, mivel nagyon rövid idő alatt döntik el a látogatók, hogy tetszik nekik, amit ott látnak vagy nem. Nagyon fontos, hogy a fotók megfelelőek legyenek, ugyanis az emberek 80 %-ban arra emlékeznek, amit láttak, nem pedig arra, amit olvastak.

A weboldal készítés alkalmával érdemes javítani a navigáción is. Ez azért fontos, hogy könnyen megtalálják a felhasználók azt, amit keresnek, mert ha nem bukkannak rá hamar, abból nem is lesz vásárlás. Az egyediség elmaradhatatlan, próbáljon olyan dolgot eladni az embereknek, amiről még nem is sejtik, hogy kell nekik vagy nem! A weboldal készítés során nem szabad elhanyagolni a mobilos felhasználókat sem.

Az okostelefonokról történő keresések 70 %-a vásárláshoz vezet. Meg kell említeni, hogy a látogatók 40 %-a a konkurenciához megy át akkor, ha egy olyan oldallal szembesül, ami nem megfelelő mobilra. Az árakat természetesen Ön állítja össze, de arra mindenképp figyelni kell, hogy sem túl magas, sem túl alacsony ne legyen. A szállítás is az Ön feladata, ezért azt is gondosan meg kell tervezni.

Előfordulhat, hogyha például ingyen szállít, az még kifizetődő is lehet, főleg ha magasabb árfekvésben értékesíti az árut. A weboldal készítés nagyon elterjedt alkalmazása még az, hogy bizonyos ár felett alacsonyabb a szállítási költség. Ennek sokan örülnek és egy-két plusz dolgot is megvásárolnak.