Az amerikai mesterlövész hazatér

Az amerikai mesterlövész tragikus élete
Az amerikai mesterlövész tragikus élete

Ebben az életrajzi műben egy olyan történet játszódik le a szemünk előtt, amit a tengeren túli katonák mindennap átélnek az arab világban harcolva.

Az amerikai mesterlövész rendezője Clint Eastwood, főszereplője Bradley Cooper, aki Chris Kylet alakítja. Chris egy olyan ember, aki nem találta meg a pontos helyét a világban, míg egyszer rá nem jön, hogy a seregben a helye és küldetése, hogy megvédje a hazáját.

A hosszú és kemény kiképzés után, kivételes mesterlövész válik belőle, akit legendának kezdenek nevezni a harctéren. Több olyan küldetésen is részt vesz, ami nemcsak a fizikai testet, de lelket is meggyötri. Miután leteszi a fegyvert és hazatér, az amerikai mesterlövész csak nehezen talál vissza a szeretett feleségéhez, kislányához és végül önmagához.

Csak súlyos nehézségek árán tudja hátrahagyni a háborút és megtalálni új hivatását, ami a veteránok testi és lelki felépítése. Amikor aztán már minden rendbe jönne önmagában és a családjában is, egy tragikus véget vet mindennek. Egy olyan veterán oltja ki az életét, akinek éppen segíteni próbál.