Dodge Challenger a fekete álom

Dodge Challenger
Dodge Challenger

„Nem számít, hogy az ember hány éves, csak a szíve legyen fiatal” szól a dal, amit minden magyar lelkű ember ismer. Nincs ez másképp a Dodge Challenger autóval sem, amit 2012-ben dobtak a piacra.

Ennek az autónak csodálatos a formatervezése, a mérnökök igazán odarakták magukat a tervezés során. Az autóban 4 ülés található, a hátsó ülésekre való beülést az előrehajtható első ülésekkel lehet megoldani. Ez az autó egy coupe, amire jellemző a két ajtó és persze a csomagtartó.

Ki kell emelnünk a „fedélzet” nyújtotta luxusélményeket, amelyekhez hozzátartozik a klímaberendezés, belső bőrborítás, fedélzeti számítógép, bluetooth hangosító. Egyszóval mindent megtalálunk, amit megkövetel a mai autós technológia.

Az autót közel négyszáz, 381 lóerő hajtja, ami igencsak kiemelkedő teljesítmény. A biztonságért hat légzsák felel, az egyedi kinézetért pedig a sötét ablakszínezés, amelyek az egész Dodge Challager autón megfigyelhetőek. Az autó csillogást hoz a tulajdonosa életébe és olyan kisugárzást kölcsönöz, ami nem mindenkinek adatik meg.