Fényszóró polírozás kitűnő áron

Az 1990-es évek innovatív megoldásai az autógyártást is érintették. Az üvegből készült autólámpákat felváltották, a sokkal gazdaságosabb és tartósabb műanyag fényszórók. Ezeknek egyetlen hátránya az úgynevezett elhomályosodás. Ilyen esetben, tanácsos az autótulajdonosok figyelmébe ajánlani a fényszóró polírozás Budapest XI. kerületében lévő szakembereket. A régi üveglámpák nagy hátránya az volt, hogyha egy nagyobb kavics eltalálta, azonnal betört.

Az új, korszerű fényszórók anyaga ezt a kellemetlenséget kiküszöbölte, azonban az egyre kisebbre tervezett lámpák miatt, a hőmérséklet magasabbra emelkedik, ezáltal az eltávozó illékony anyagok a lencsén kondenzálnak, így csökkentve a fényerőt, valamint a Nap kölcsönhatása a fényszóró burkolatának az anyagával további károkat okozhat. Mivel ez 5-10 év elteltével már megmutatkozik a felületen, célszerű a lámpabúra políroztatása. Mivel a fény már egyre nehezebben jut át a fényszóró burkolaton, akár balesetveszély is felléphet. Mielőtt az ember új fényszóró vásárlását fontolgatná, jusson eszébe a fényszóró polírozás Budapest területén! Olvasd tovább „Fényszóró polírozás kitűnő áron”

Kényelmes furgon hatalmas raktérrel

Citroen Berlingo
Citroen Berlingo

Ha nemcsak személyszállításra használod a járműt, hanem áruszállításra is, akkor a Citroen Berlingo jó választás lesz számodra.

Nemcsak azért, mert hatalmas rakterében akár két raklapnyi áru is gond nélkül elfér, hanem azért is, mert kompakt méretei miatt, a városi közlekedés és a parkolás is könnyen megoldható. Ha érdekelnek a részletek, kattints ide! Amit érdemes tudni erről a francia furgonról, hogy a legújabb modellje teljesen megújult, úgy kívül, mint belül. Olvasd tovább „Kényelmes furgon hatalmas raktérrel”

A biztonságos gyerekülés előnyei

Biztonságos gyerekülés előnyei
Biztonságos gyerekülés előnyei

Talán semmi sincs fontosabb annál, mint gyermekét maximális védelem alatt tudni. Erre igazán alkalmas az 5 pontos biztonsági övvel rendelkező gyerekülés. Ez a gyártmány kimondottan a biztonsági övre teszi a hangsúlyt. Lehet bármilyen divatos gyerekülés, azonban fontos alkatrésze az öv.

Szinte minden kényelem adott a pici számára, mindamellett a biztonság is, hiszen a szülők jelentős részének ez van előtérbe. Manapság fontos és nélkülözhetetlen a mindennapokban a gépjármű, sőt, megkönnyíti a közlekedést a kisbabás családok számára, egy nem túl termetes eszközzel ötvözve, ami nem más, mint a gyerekülés.

Olvasd tovább „A biztonságos gyerekülés előnyei”

Dodge Challenger a fekete álom

Dodge Challenger
Dodge Challenger

„Nem számít, hogy az ember hány éves, csak a szíve legyen fiatal” szól a dal, amit minden magyar lelkű ember ismer. Nincs ez másképp a Dodge Challenger autóval sem, amit 2012-ben dobtak a piacra.

Ennek az autónak csodálatos a formatervezése, a mérnökök igazán odarakták magukat a tervezés során. Az autóban 4 ülés található, a hátsó ülésekre való beülést az előrehajtható első ülésekkel lehet megoldani. Ez az autó egy coupe, amire jellemző a két ajtó és persze a csomagtartó. Olvasd tovább „Dodge Challenger a fekete álom”

205/55 R16-os Continental nyárigumi

gumiabroncsakciok.hu
gumiabroncsakciok.hu

Ahhoz, hogy megfelelő méretű abroncsot tudjon vásárolni az autóra, azt is tudnia kell, hogy a gyártó milyen méretet javasol a gépjárműre. A gumiabroncsakciok.hu oldalon elérhető Continental nyárigumi 205/55 R16-os jelölésének megértése is fontos. A 205-ös szám nem mást jelent, mint az abroncs szélességét, milliméterben megadva. A perjel után következő 55 a gumi szélességének és az oldalfal-magasságának arányát fejezi ki százalékos értékben. A számok után a következő betűjel azt fejezi ki, hogy az adott abroncs radiál vagy diagonál szerkezetű. Olvasd tovább „205/55 R16-os Continental nyárigumi”

Kapuvasalatok, görgők és sínek vásárlása

Kapuvasalatok
Kapuvasalatok
Garázskapu beszerelésénél legyünk mindig körültekintőek. Válasszunk minőségi alapanyagokat hozzá, ha azt szeretnénk, hogy az hosszútávon tartós maradjon, ne törjön meg vagy ne deformálódjon el. A különböző ütközőket sem szabad kihagyni a felsorolásból. A csavarozható kiegészítőket nagyon egyszerűen fel tudjuk helyezni. A kapuvasalatok mellett fogadó konzol is vásárolható. A felfutó görgő és végütköző görgő a sínekhez rendelhető meg. Amennyiben úszókapuhoz választunk garnitúrát, akkor érdemes azt csomagban megrendelni.
Olvasd tovább „Kapuvasalatok, görgők és sínek vásárlása”

A téli gumi előnyei

téli gumi
téli gumi
Téli autógumi kiválasztásánál mindig nézzük meg, hogy a gumi milyen terhelési és sebesség indexel rendelkezik, hiszen ez nagyban megkönnyíti annak kezelhetőségét is, száraz, nedves, havas és jeges utakon is. Az ilyen gumit már hét fok alatt fel kell szerelni, hiszen a keveréke ekkor fejti ki leginkább a hatását. A téli gumi eltérően viselkedik, mint a nyári mintázat, hiszen nagyságrendekkel lágyabb kialakítással rendelkezik. A téli gumi rugalmasabban viselkedik. Nagyszerűen úton tudja tartani az autót és nem kanyarodik ki. Hűvös időben sem hagyja cserben az autótulajdonost.
Olvasd tovább „A téli gumi előnyei”

Hazánkban is megrendelhető a xenon szett

Xenon szett
Xenon szett

Önnek is arra lenne szüksége, hogy valódi minőségű xenon szettet tudjon beszerezni olyan áron és olyan módon, ami Önnek is megfelel? Akkor a lehető legjobb helyen jár! Weboldalunkon a xenon szett egyszerűen megrendelhető termék, amelynek minősége biztosan megfelel majd elvárásainak. A webáruházunkban található xenon szett típusok mindegyike gyári minőségű és gyártástechnológiája hazánkban a legjobbak közé emeli. Olvasd tovább „Hazánkban is megrendelhető a xenon szett”

Karcolás vagy törés?Autókarosszéria lakatos

autokarosszerialakatos.hu
autokarosszerialakatos.hu

Autóját megkarcolták a parkolóba? Vagy komolyabb sérülést szenvedett egy karambolban? Az autokarosszerialakatos.hu szakemberei segítenek a sérülést helyreállítani függetlenül attól, hogy a kár mekkora. Amennyiben a sérülés során autója üzemképtelenné vált, saját autómentőnkkel azt a műhelyünkbe szállítjuk, hogy az autó karosszéria lakatos szakembereink minél rövidebb időn belül, újból eredeti állapotába állíthassák autóját. Olvasd tovább „Karcolás vagy törés?Autókarosszéria lakatos”

Piacvezető Bosch diesel rendszerek

Bosch diesel
Bosch diesel

Egyre több olyan gépkocsi van az utakon, amely nem benzines befecskendezéssel működik. Az autószerelők egyre gyakrabban találkoznak meghibásodott diesel motor alkatrészekkel, amelyeket valahonnan be is kell szerezni. A Bosch diesel termékek minőségiek, nagyon jó áron kaphatóak. A honlapon található cégtől rendelheti meg ezeket az alkatrészeket. Nagyon sok autószerelő keresi a céget, mert nagyon gyorsan történik a diesel alkatrészeknek a kiszállítása, így az elromlott autókat gyorsan meg lehet javítani. Olvasd tovább „Piacvezető Bosch diesel rendszerek”

A váltózár működését a konzol jelenti

váltózár
váltózár

Mechanikus védelemmel védjük az autónkat. A nálunk megrendelhető sebváltózárak mindegyike, ennek az elvének az alapján működik. A biztonsági kulcs 180 fokos elfordításával ki és be lehet zárni a szerkezetet. A védelmi eszközt úgy építik be, hogy nem sérti az autó gyári alkatrészeinek funkcionális működését. A váltózár tökéletesen ellenáll a szélsőséges környezeti hatásoknak is. A zárszerkezet anyaga semmiféle hatásnak köszönhetően nem válik törhetővé. A váltózár akkor is működik, ha az akkumulátor le van merülve. A biztosítócégek elfogadják a váltózár jelenlétét. Olvasd tovább „A váltózár működését a konzol jelenti”

Autómentő országúton és autópályán

Autómentő
Autómentő

Ha útközben lerobban az autónk és nem tudjuk, hogy mit csináljunk, a legjobb megoldás, hogy autómentő segítségét vegyük igénybe. Az országutakon nagy a forgalom és a legtöbb esetben ott romlik el a kocsi. Ilyenkor olyan helyre kell állni, ahol nem akadályozzuk a forgalmat, és minél hamarább segítséget kell hívni, mert nem várakozhatunk órákat egyhelyben. Vagy, ha autópályán történik az ilyen baj, akkor a leálló sávra kell menni, hogy ne korlátozzuk a többi autóst a haladásban. Olvasd tovább „Autómentő országúton és autópályán”