Kényelmes furgon hatalmas raktérrel

Citroen Berlingo
Citroen Berlingo

Ha nemcsak személyszállításra használod a járműt, hanem áruszállításra is, akkor a Citroen Berlingo jó választás lesz számodra.

Nemcsak azért, mert hatalmas rakterében akár két raklapnyi áru is gond nélkül elfér, hanem azért is, mert kompakt méretei miatt, a városi közlekedés és a parkolás is könnyen megoldható. Ha érdekelnek a részletek, kattints ide! Amit érdemes tudni erről a francia furgonról, hogy a legújabb modellje teljesen megújult, úgy kívül, mint belül.

Karakteresebb külsőt kapott, miközben a belső kényelem is fokozódott, ahogy azt már a Citroenektől megszokhattuk. A tágas vezetőfülkében a sofőr mellett még 2 személy kényelmesen elfér.

A rakodás is könnyű, mivel a 180 fokba kinyitható hátsó ajtók mellett, mindkét oldalon található egy-egy nagy tolóajtó is. Így a ki- és berakodás pillanatok alatt elvégezhető. A gyártók természetesen a biztonságra is figyeltek, kattints ide és győződj meg róla! A legújabb biztonságtechnikai megoldásokat alkalmazzák a furgonban is, éppúgy, mint a személyautókban.