Fényszóró polírozás kitűnő áron

Az 1990-es évek innovatív megoldásai az autógyártást is érintették. Az üvegből készült autólámpákat felváltották, a sokkal gazdaságosabb és tartósabb műanyag fényszórók. Ezeknek egyetlen hátránya az úgynevezett elhomályosodás. Ilyen esetben, tanácsos az autótulajdonosok figyelmébe ajánlani a fényszóró polírozás Budapest XI. kerületében lévő szakembereket. A régi üveglámpák nagy hátránya az volt, hogyha egy nagyobb kavics eltalálta, azonnal betört.

Az új, korszerű fényszórók anyaga ezt a kellemetlenséget kiküszöbölte, azonban az egyre kisebbre tervezett lámpák miatt, a hőmérséklet magasabbra emelkedik, ezáltal az eltávozó illékony anyagok a lencsén kondenzálnak, így csökkentve a fényerőt, valamint a Nap kölcsönhatása a fényszóró burkolatának az anyagával további károkat okozhat. Mivel ez 5-10 év elteltével már megmutatkozik a felületen, célszerű a lámpabúra políroztatása. Mivel a fény már egyre nehezebben jut át a fényszóró burkolaton, akár balesetveszély is felléphet. Mielőtt az ember új fényszóró vásárlását fontolgatná, jusson eszébe a fényszóró polírozás Budapest területén!

Még a kellően elővigyázatos, tapasztalt sofőrökkel is megeshet, hogy felverődik egy kő az autóra. A fényezésnek is árthat, azonban a legrosszabb, ha a szélvédőt találja el. Szerencsére már régóta létezik a kőfelverődés javítás. Ezzel az eljárással elkerülhető a teljes üveg költséges cseréje. Az autouvegek.hu weboldalon megtekinthetőek az ilyen fajta javításokra vonatkozó árak. A példában bemutatott kőnyom javítás mindössze 4500 Forintba került.

Így már érthető, hogy a kőfelverődés javítás mennyire megéri az árát. A kőfelverődésből származó sérüléshez vákuum technológiájú módszert alkalmaznak. Ha a javítás ellenére mégis továbbrepedne a szélvédő, az üveg cseréjének árából a javítás költségek le lesznek vonva, mert a repedt szélvédő nem minden esetben javítható. A kőfelverődés javítás szinte mindig hasznos, kivéve ha a repedés hosszabb 1 cm-nél. Ilyen esetben a szakember nem ajánlja a javítást, hanem a szélvédő cserét tanácsolja.