Egyedi fejlesztésekkel ellátott Makita sarokcsiszoló

Makita sarokcsiszoló
Makita sarokcsiszoló

Amikor egy szerszámgép beszerzése kerül előtérbe, akkor bizony jobban tesszük, ha adunk a részletekre. A minőség lehet első ránézésre sokba kerül, de elég csak kicsit megismerkedni a műszaki paraméterekkel azért, hogy rájöjjünk, a kifizetett pénz sokszorosan megtérül. A Makita sarokcsiszoló akkumulátoros változatai egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

Ha valamire, akkor a mobilitásra kiemelt igény van a modern világban. Csak egy kevés leleményesség kell és összekapcsolva az alternatív energiatermelő forrásokkal, például napelemmel, az ilyen egységek a hálózattól függetlenül is tölthetőek. A Makita sarokcsiszoló ennél is többet tud nyújtani. A professzionalitás magas foka mentén készül, rengeteg fejlesztés keretében.

Mérnökök dolgoznak éjt-nappallá téve, hogy jobbat alkossanak. Azért túlzásba sem kell esni, de mégis van ebben valami. Az ADT technológiának hála, a menet közbeni fordulatszám szabályozására is van lehetőség. Az AFT rendszer megállítja a motort, ha ok nélkül lassulna a fordulatszám. A Makita sarokcsiszoló újraindítás gátlóval is el van látva. Valóban profi kiegészítő.