Kutyaruhák – Tovább az összes termékhez

Kutyaruhák télire
Kutyaruhák télire

Vannak olyan kutyafajták, amelyek nem arra voltak kitenyésztve, hogy a szabadban a gazdát kövessék, esőben és hóban is akár. Az ilyen kutyáknak nem fejlődik ki megfelelő bundarétegük arra, hogy megvédje a belső szerveiket a kihűléstől.

Ilyenkor a gondoskodó gazdi kutyaruhát ad a kedvencére. A Zoo Center oldalán találhatnak ilyen ruhákat, tovább az összes termékhez idekattintva juthat el. A kutyaruha kiválasztása annak függvényében kell történjen, hogy a gazdi milyen időjárási körülmények között szeretné használni azt.

Egy vékony ruha elegendő az enyhe őszi és tavaszi napokra, viszont a téli hidegben már olyanra van szükség, amelyik jól ki van bélelve és a szelet sem engedi át. A kutya mérete az, ami a ruha méretét is befolyásolja, mivel a túl szűk ruhában kényelmetlenül érezheti magát.

A kutya nemétől függően választhatja ki a színt a gazda, így már elsőre látszik a kutyán a neme. Manapság sokféle tervezésű kutyaruha kapható, amelyek szabadon hagyják mozogni a kutya lábait és farkát. Ha felkeltettük érdeklődését, akkor kattintson tovább az összes termékhez!