Telefon eladó, milyet vegyünk?

telefon eladó
Telefon eladó

Az okostelefonok manapság egészen központi helyet foglalnak el életünkben. Minden nap használjuk ezeket az eszközöket kommunikációra, szórakozásra, tájékozódásra és kikapcsolódásra egyaránt. Rendkívül fontos tehát, hogy jól válasszuk meg készülékünket, ugyanis az elkövetkező 2-3 évre választunk társat. Telefon eladó? Szuper, azonban a választék akkora, hogy nehéz lehet a választás.

Sokan döntenek amellett, hogy a legdrágább, legújabb készülékeket veszik meg egy vagyonért, sokszor eladósodva, azonban ki sem használják azok lehetőségeit, csupán alapvető feladatok elvégzésére (telefonálás, social media, játék) alkalmazzák az emberek a legújabb iPhone és Samsung készülékeket. Ez nem kifejezetten költséghatékony megoldás, hiszen egy drága készülék esetében minden technológiáért és funkcióért fizetünk, de ha nem használjuk ki őket, akkor nem éri meg túlságosan. Érdemesebb tehát olyan telefont választani, mely igényeinkhez igazodik.

Ezzel komoly összegeket spórolhatunk! Vegyük például a Samsung Galaxy A50-et. Ez egy középkategóriáskészülék, mely jóval olcsóbb a prémium Galaxy S és iPhone X modelleknél, viszont az átlagfelhasználó számára körülbelül ugyanazt képes nyújtani, mint a top modellek, csupán jóval olcsóbban. A körülbelül 90.000 forintért elvihető telefonnál látszik, hogy a hardver még mindig kicsit túlárazott, azonban a Samsung nyújt olyat, amire általában a konkurencia nem képes ebben az árkategóriában, ez pedig többek között a Super AMOLED kijelzőben nyilvánul meg, mely mögé ujjlenyomat-olvasó is társul. Szintén ritkaság ebben a kategóriában.

Telefon eladó mindig a Samsung tájékán, és az A50-et sikerült igen jól kitalálniuk a gyártóknak. Középkategóriás telefonoknál sokan a specifikációk és a hardveres teljesítmény értékeit kezdik el böngészni, és el kell mondani, hogy az A50 e téren is jeleskedik árkategóriájában. A 2.3 és 1.7 GHz-en ketyegő Cortex magok párosítva a Mali G72 MP3 grafikus gyorsítóval bőven korrekt rendszersebességet garantálnak, és a 4K videókat is simán viszi a telefon játékokkal együtt. Eladó telefon? Az A50-et érdemes megtekinteni!